OVER VSN

Volleybal School Noord is in 2019 begonnen met het aanbieden van extra trainingen voor de jeugd. Met ingang van het nieuwe seizoen (2020-2021) zal VSN zelfstandig opereren, maar gaat het tegelijkertijd ook de samenwerking aan met Top Volleybal Groningen (TVG). Zij zetten zich samen in voor jeugdvolleybal in Noord-Nederland, voor zowel de topsport als breedtesport. 

Volleybal School Noord is dé plek voor ABC- en CMV-jeugd om meer te trainen en zichzelf individueel te ontwikkelen in alle aspecten van het volleybal. Naast de trainingen en wedstrijden bij de club kunnen jonge volleyballers en volleybalsters zich bij VSN verbeteren in het volleybal onder leiding van toptrainers uit Noord Nederland. 

Alle volleyballende jeugd uit het Noorden tussen de 10 en 18 jaar kan zich inschrijven voor Volleybal School Noord. Een heel seizoen bij VSN bestaat uit twintig trainingen. Het nieuwe seizoen begint eind augustus/begin september en duurt tot en met juni. 

Volleybal School Noord is opgericht in samenwerking met Volleybalvereniging Lycurgus en trainers Mohamed Romdhane en Eline Draaisma. 

CONTRIBUTIE

Een heel seizoen bij Volleybal School Noord kost €250,- voor twintig trainingen inclusief een trainingsshirt. Voor betaling wordt tijdens het seizoen een factuur verstuurd. Afmelden gedurende het seizoen kan alleen als er slechts twee trainingen geweest zijn. Bij afmelding nadat er al meer dan twee trainingen zijn geweest, zal er alsnog een gedeelte van het bedrag in rekening worden gebracht. Bij tussentijdse beëindiging of opzegging van de trainingen kan geen aanspraak op restitutie gemaakt worden. 

TRainingen

Alle trainingen bij Volleybal School Noord vinden plaats op de vrijdagmiddag van 17.00 tot 19.00. De locatie van de trainingen is Sportcentrum Kardinge (Kardingerplein 1, 9735AA) te Groningen. 

De trainingen zijn er voor alle volleyballende jeugd uit Noord-Nederland tussen de 10 en 18 jaar. Dit seizoen wordt er bij Volleybal School Noord in twee groepen getraind. Deze groepen zijn gebaseerd op leeftijd: 10 – 14 jaar (CMV- en C-leeftijd) en 15 – 18 jaar (B- en A-leeftijd). Deze groepen trainen apart van elkaar en om de week. 

Er zijn geen selectiecriteria wat betreft niveau. Iedereen die graag extra wil trainen en beter wil worden in volleybal is welkom bij Volleybal School Noord!

TRAINERS

Mohamed Romdhane

Ervaren trainer-coach in Noord-Nederland, die gewerkt heeft bij o.a. Olhaco (2e divisie), Sudosa-Desto (1e divisie), VC Sneek (1e en 2e divisie) en Lycurgus (3e divisie). Ook al jarenlang verbonden aan de volleybalbond als talententrainer, -coach en scout bij de RTC, zowel jongens als meisjes.

Guus Klein Lankhorst

Trainer bij RTC Groningen van de groep Jongens O14. Daarnaast jaren trainer en coach geweest bij o.a. Oranje Nassau. Werkt in het dagelijks leven als gymdocent en is in de zomer veel actief als beachvolleybaltrainer.

Eline Draaisma

Trainer en coach bij Volleybalvereniging Lycurgus, ervaring bij zowel jongens- als meisjesteams op alle niveaus en bij alle leeftijden. Laatste jaren trainer en coach van onder meer Dames 1, MA1 en MB1 en de NOJK-selecties.